Creus: “Aquest torneig ens permetrà preparar una temporada dura”

Creus: “Aquest torneig ens permetrà preparar una temporada dura”

El secretari tècnic del Barça Regal assegura que els partits que l’equip de Pascual disputarà a Bulgària seran importants per preparar la temporada 2012/13

El Barça Regal disputarà aquest divendres a Bulgària (19.30 h, Esport3) un nou compromís de pretemporada. Ho farà contra el Lukoil Academic Sofia, conjunt que està a punt de començar la fase de qualificació de l’Eurolliga. “Creiem que el torneig és una molt bona oportunitat per a nosaltres de poder jugar contra equips com el Panathinaikos, l’Estrella Roja o el Lukoil, que, a aquestes altures de la pretemporada, ens serviran per preparar bé la dura temporada que ens espera”, ha assegurat Joan Creus.

El secretari tècnic del bàsquet blaugrana ha agraït als organitzadors la invitació que ha rebut el FCB Regal per ser a Sofia i ha afegit que Pascual té gairebé tota la plantilla disponible: “El Barça Regal ha viatjat a Bulgària amb els 13 jugadors que té a la plantilla. Tots estan treballant amb normalitat, amb l’única excepció de Navarro, que entra de mica en mica en la dinàmica de l’equip. Seguim la seva evolució dia a dia. La resta de jugadors estan bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut