L’equip d’hoquei s’emprova els nous vestits

L’equip d’hoquei s’emprova els nous vestits

Els integrants del conjunt dirigit per Gaby Cairo han fet aquest dijous la posada a punt per portar els vestits oficials de cara a la temporada 2012/13

Just abans de la sessió preparatòria que hi havia programada per a les 14.30 hores al Palau Blaugrana, l’equip d’hoquei patins del FC Barcelona s’ha emprovat, a la Llotja del mateix escenari, els nous vestits a mida de la companyia Sacoor Brothers que lluiran al llarg d’aquest curs.

D’aquesta manera, i com és habitual al llarg de la pretemporada, a l’única incorporació per al curs 2012/13, Sergi Miras, li han pres la mida per al vestit que haurà de dur, i, pel que fa als jugadors que continuen respecte al curs passat, els sastres de la companyia Sacoor Brothers han comprovat si els seguien servint les talles que ja utilitzaven. Els membres del cos tècnic també han passat per la Llotja del Palau Blaugrana, on ha tingut lloc la presa de mides.

Gual i Fernández, pendents

Queden pendents Marc Gual i Sergi Fernández, que es troben concentrats amb la selecció espanyola d’hoquei patins per la disputa de l’Europeu que està tenint lloc a la localitat portuguesa de Paredes, des del 9 fins al 15 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut