Pascual: “Estem preparats per ser competitius”

Pascual: “Estem preparats per ser competitius”

L’entrenador del Barça Regal ha fet una valoració molt positiva dels quatre partits en cinc dies culminats amb la consecució de la Lliga Catalana

El triomf per 69-76 sobre el FIATC Joventut que atorgava la Lliga Catalana tancava el cicle de quatre partits en cinc dies del Barça Regal. Aquest ha estat el balanç del seu entrenador, Xavi Pascual, sobre l’acoblament del grup: “Hem anat fins i tot una mica més ràpid del que creia. Em pensava que costaria més ser competitius, però hem demostrat que estem preparats per ser competitius davant de qualsevol equip”.

I continuava: “Estem contents, tot i que ens queda molt recorregut, però és cert que en les últimes tres setmanes hem fet un esprint important i estem jugant bastant millor en defensa i en atac”.

Content i autocrític

Ho deia després d’un triomf treballat a l’Olímpic de Badalona. N’estava feliç i alhora feia autocrítica: “Estem contents d’haver aconseguit aquesta victòria que significa el títol de campions de la Lliga Catalana. Ha estat un partit que penso que hem sabut portar força bé, especialment fins al descans, i també a l’inici del tercer quart, quan hem pogut agafar avantatges de fins a 13 punts”. “A partir d’aquí potser ens ha fallat una mica el físic, per haver jugat quatre partits en cinc dies, i ens ha faltat una miqueta de cap. Hem comès massa errades absurdes i hem hagut de treballar fort fins a la recta final”, afegia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut