Tito Vilanova: “Guanyar aquí és un repte, i a aquests jugadors els agraden”

Tito Vilanova: “Guanyar aquí és un repte, i a aquests jugadors els agraden”

El tècnic apunta a les ganes de la plantilla d’aconseguir, aquest dimarts, la que seria la primera victòria del FC Barcelona a l’Estadi Da Luz en partit oficial Vilanova recorda que el Benfica “és un gran i juga a casa”

Tito Vilanova debutarà aquest dimarts al capdavant de la banqueta barcelonista en un partit de Lliga de Campions lluny del Camp Nou, i ho farà en un camp on el Barça no ha guanyat ni ha aconseguit marcar en les dues visites oficials que hi ha fet.

I és que els dos precedents de Benfica-FC Barcelona que han tingut lloc fins el moment sempre han acabat amb empat a zero en el marcador. El primer va arribar el 1991, a la Copa d’Europa, i segon i últim va ser al 2006, ja en format de Lliga de Campions. En aquest sentit, Tito Vilanova, tot i ser conscient de la dificultat d’endur-se la victòria, apunta que als seus jugadors “els agraden els reptes”. “Esperem que demà pugui ser, ha afegit”.

“El Benfica és un gran”

L’entrenador blaugrana considera el rival d’aquest dimarts “un gran”, i és per això que no creu que, tot i les afirmacions del tècnic del conjunt portuguès, es conformi amb l’empat: “No vull pensar que es posaran al darrera, però si ho fan doncs haurem de jugar igual. El Benfica és un gran, té molt perill a dalt i molt joc a les bandes, i juga a casa. En una lligueta de sis partits no hi ha massa marge d’error. Tots sabem de la importància que té el segon partit de la lligueta.”

Pendent de l’estat d’Iniesta, Puyol i Adriano

La plantilla ha recuperat Iniesta, Puyol i Adriano en aquest desplaçament a Lisboa. Amb tot, Tito Vilanova es mostra prudent i apunta que l’entrenament d’aquest dilluns permetrà conèixer l’estat real d’aquests jugadors després que hagun rebut l’alta mèdica: “Acabarem de veure amb els fisioterapeutes com estan tots tres, i en funció d’això decidirem si algun d’ells pot jugar d’inici.”

A la vegada, ha lamentat la lesió de Thiago: “Va ser la pitjor notícia del partit de Sevilla, per l’equip i per ell, que estava amb molta il·lusió. El fet de perdre jugadors sempre és un problema. És un jugador que et dóna coses que altres en la mateixa posició no et donen. Esperem que es recuperi ràpid i bé.”

Centrats de ple en la Champions

Tot i tenir en l’horitzó el Clàssic de diumenge al Camp Nou, Tito Vilanova ha deixat molt clar que l’equip té la ment posada de ple en el duel del Benfica: “El partit més important és el de demà. Ja hi haurà temps de pensar en els que han de venir.” A més, ha negat que aquesta sigui una setmana clau en el futur de la plantilla: “Està clar que aquesta és una setmana important, però acaba de començar el mes d’octubre. No crec que per guanyar els títols estiguin més a prop. És important pel pes dels partits, però els títols, si no ho fas molt malament, s’acaben decidint més endavant.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut