FC Barcelona - Reial Madrid: noves entrades a la venda el dia 4 d’octubre

FC Barcelona - Reial Madrid: noves entrades a la venda el dia 4 d’octubre

El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona, que podran adquirir un màxim de 2 localitats per carnet El volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure

A partir del dijous 4 d’octubre, a les 10 hores, s’obrirà un nou termini de venda de localitats per al partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid (7 d’octubre, a les 19.50 hores), exclusivament a través d’internet, a www.fcbarcelona.cat i www.ticketmaster.es. El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona, que podran adquirir un màxim de 2 localitats per carnet (la primera, amb un 5% de descompte).

Com que la demanda per viure en directe aquest partit és molt alta i la disponibilitat és baixa, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure.

Cal recordar que al començament de la temporada ja es va obrir un període exclusiu per a socis sense abonament per poder comprar entrades per a tots els partits de Lliga al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut