El programa 'Barçakids' enceta el seu segon curs a les escoles

El programa 'Barçakids' enceta el seu segon curs a les escoles

Aquest projecte de foment de valors impulsat per la Fundació ha encetat el seu segon curs a les aules catalanes amb l’objectiu d’arribar a més de 15.000 beneficiaris

La Fundació torna a desplegar aquest curs el projecte ‘Barçakids’ per les escoles catalanes. Després de l’excel·lent acollida d’aquesta iniciativa la temporada passada, ‘Barçakids’ s’ha tornat a instal·lar des d’aquest mes d’octubre al seu hàbitat natural, entre els alumnes de Primària.

Interès per repetir l’experiència

La setmana passada es van engegar les sessions a l’Escola del Mar i al CEIP Brasil, ambdós a la ciutat de Barcelona, i aquesta setmana han pres el relleu l’Escola Xarxa a Berga i el CEIP La Draga de Banyoles. Són els quatre primers centres de la seixantena que acolliran el projecte fins al proper mes de juny, entre els quals també s’inclouran alguns dels Països Catalans, com ja va succeir l’any passat al País Valencià, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord, les Illes Balears, Andorra i l’Alguer (Itàlia). El grau de satisfacció de la comunitat educativa envers ‘Barçakids’ ha estat tan notable que moltes escoles que ja van rebre el projecte el curs anterior han demanat, de nou, que s’hi apliqui enguany. La Fundació preveu que més de 15.000 infants puguin beneficiar-se de ‘Barçakids’ durant tot el curs.

Cinc valors en joc

‘Barçakids’ és un programa gratuït dirigit als nens i nenes de 6 a 12 anys (Educació Primària) que vol fomentar i consolidar el seu sistema de valors a través dels principis pedagògics de l’esport. El projecte està estructurat en unitats didàctiques per treballar els següents valors: respecte, esforç, humilitat, treball en equip i ambició. Uns 150 infants per centre, en tres jornades lectives, tenen l’oportunitat de ser els protagonistes d’aquesta experiència pedagògica, en què també intervenen els jugadors del primer equip i que es basa en l’expressió oral, l’expressió escrita i la pràctica esportiva per vehicular tots els seus continguts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut