En Santi coneix als seus ídols

En Santi coneix als seus ídols

La Fundació FC Barcelona va gestionar la visita d’un infant tortosí que pateix una cardiopatia congènita a l’entrenament del bàsquet d’aquest divendres

El Barça de bàsquet va rebre una visita especial durant l’entrenament d’aquest divendres al Palau Blaugrana. Va ser la del Santi Sabaté, un nen de 13 anys de Tortosa, que va poder complir el seu somni: conéixer als jugadors de la plantilla de Xavi Pasqual. El jove tortosí, molt aficionat al bàsquet, pateix una cardiopatia congènita de la qual ha estat operat amb èxit recentment. La Fundació FC Barcelona va gestionat la seva visita i així va poder compartir una estona amb els jugadors i es va fotografiar amb el seu ídol, Juan Carlos Navarro. El van acompanyar el seu pare, el Santi, i el seu entrenador de bàsquet, el Cristian, que dirigeix un dels equips del CB Cantaires de Tortosa.

La Fundació FC Barcelona gestiona habitualment les visites d’infants amb problemes de salut, tant als entrenaments del primer equip de futbol com als del bàsquet. D’aquesta manera s’aconsegueix millorar el benestar emocional de decenes d’infants que estan passant per una situació de salut delicada. Tota aquesta tasca és possible gràcies a la predisposició dels jugadors i dels staffs tècnics dels equips professionals del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut