Rosell rep el premi d’Honor de Special Olympics Catalunya

Rosell rep el premi d’Honor de Special Olympics Catalunya

El president del FC Barcelona ha recollit el premi en un acte emmarcat en la 16a Marxa Special Olympics, que se celebra aquest diumenge L’edició d’aquest any ha comptat amb Víctor Tomás com a padrí

En el marc de les activitats programades per a la 16a Marxa Special Olympics, celebrada aquest diumenge a Barcelona, el president Sandro Rosell ha rebut el premi d’honor entregat per aquesta entitat en la cinquena edició dels seus premis nacionals “pel seu suport a l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, sobretot per dotar-lo del reconeixement social i institucional que es mereix”, segons ha explicat l’organització.

Rosell ha recollit el premi personalment en un acte celebrat al Palau Blaugrana i en el qual també ha estat present el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner. El president blaugrana ha explicat: "la meva vinculació des de fa anys ha estat anònima i no m'agrada que em donin premis individuals, però ho agraeixo i és un honor", i ha afegit a continuació que "des de la Fundació del FC Barcelona sempre s'ajudarà a les organitzacions que treballen per ajudar a normalitzar la situació de les persones amb dificultats".

Caminada reivindicativa

La 16a marxa compta amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i s’ha iniciat, com és habitual, a la Plaça Maria Cristina de Barcelona i ha acabat al Palau Blaugrana amb una festa de cloenda. Aquesta caminada popular que se celebra anualment serveix per reivindicar una millor integració a la societat, a través de l’esport, de les persones amb discapacitat intel·lectual. Rosell ha destacat posteriorment: "És una lliçó de vida per a tothom i més gent s'hauria d'apropar a aquest tipus d'actes".

L’edició d’enguany ha estat apadrinada pel jugador del Barça Víctor Tomás, i en la festa posterior, en què s’han entregat els premis, s’ha celebrat un partit d'exhibició d'handbol entre diversos jugadors del juvenil d’aquesta secció del FCBarcelona i esportistes de Special Olympics Catalunya. L’acompanyament musical ha estat a càrrec del grup Blaumut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut