La Fundació FCB reparteix regals als infants i joves que resideixen als CRAE de Barcelona

La Fundació FCB reparteix regals als infants i joves que resideixen als CRAE de Barcelona

Per tercer any consecutiu la Fundació porta la campanya 'Un somni per un regal' a aquests centres residencials d'acció educativa. La iniciativa es completarà al gener amb la visita dels jugadors del primer equip als hospitals de Barcelona

La campanya ‘Un somni per un regal’ de la Fundació FC Barcelona que té com a objectiu fer arribar regals als infants i joves que més ho necessiten va fer aquest dijous el primer pas d’aquesta temporada amb la visita a diversos centres CRAE (Centres Residencials d’Acció Educativa) de Barcelona.

Per tercer any consecutiu, un grup de residents de la Masia, les integrants de l’equip de futbol femení i una representació dels veterans del futbol i del bàsquet van repartir més de 450 regals de marxandatge del FC Barcelona entre els infants i joves d’entre 1 i 18 anys que viuen en diversos centres CRAE de Barcelona. Van liderar la comitiva Mercè Santmartí, directora general d’atenció a la infància i adolescència, i el patró de la Fundació FC Barcelona, Enric Roca.

Els CRAE són institucions que ofereixen als infants un recurs alternatiu al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en què l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.

La campanya continua per Reis

Aquesta iniciativa que la Fundació sempre impulsa pels volts del Nadal compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i és possible gràcies a la generositat i la implicació dels esportistes del FC Barcelona i dels veterans del Club.

La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a diversos hospitals de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut