'Barçakids' torna a aplicar-se als països catalans

'Barçakids' torna a aplicar-se als països catalans

El projecte arriba per segon any consecutiu a escoles del País Valencià, les Illes Balears, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer Gairebé un miler d'infants es beneficiaran del projecte en aquests territoris

Fruit de l’èxit i la bona acollida de la itinerància de ‘Barçakids’ pels països catalans durant la temporada passada, enguany la Fundació FC Barcelona torna a portar aquest projecte de transmissió de valors a aquest terriroris. L’objectiu és fer-lo arribar a un ampli espectre de beneficiaris, abarcant totes les àrees de parla catalana. Gràcies a aquest tour prop d’un miler d’infants podran gaudir de ‘Barçakids’ durant les properes setmanes i mesos.

El projecte s’aplica igual a tots els territoris

La primera parada de la ruta d’aquest curs ha estat a la localitat de Calp (País Valencià) els dies 3, 4 i 5 de març. El següent viatge fora de Catalunya serà els dies 2, 3 i 4 d’abril a Manacor (Illes Balears) i el seguiran, al mes de maig, les visites a la ciutat de l’Alguer (Itàlia) i a Fraga (la Franja de Ponent). El recorregut acabarà a La Massana (Androrra) i a Perpinyà (la Catalunya Nord).

‘Barçakids’ es posa en marxa a les escoles d’aquests municipis amb la mateixa filosofia que en la seva aplicació a Catalunya: impartir diverses activitats educatives en llengua catalana per a la transmissió de valors entre els alumnes de primària. Això sí, en aquelles zones on la llengua vehicular a l’escola és el francès o l’italià, la Fundació ofereix material pedagògic de reforç que els mestres treballen amb els alumnes amb anterioritat a l’arribada del projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut