Donació del FC Barcelona per als damnificats per les inundacions als Balcans

Donació del FC Barcelona per als damnificats per les inundacions als Balcans

El Barça de bàsquet i d’handbol, juntament amb la Fundació FC Barcelona, se sumen a pal·liar aquest desastre natural que afecta Sèrbia, Bòsnia i Croàcia

El FC Barcelona ha volgut solidaritzar-se amb els habitants dels Balcans i la situació d’emergència que estan patint a causa de les inundacions que han afectat greument Sèrbia, Bòsnia i Croàcia.

Per aquest motiu els integrants de la primera plantilla del FC Barcelona de bàsquet i la Fundació FC Barcelona han realitzat una donació econòmica que es canalitzarà a través d’Unicef, que està treballant en aquesta emergència des de l’inici. L’Agència de les Nacions Unides per a la Infància ja ha enviat als països afectats subministraments bàsics per donar resposta a l’emergència que ha causat la mort de desenes de persones, i ha afectat 460.000 infants. Les inundacions també han provocat un moviment massiu d’evacuats.

A aquest suport econòmic cal sumar també la implicació personal, tant de l’equip de bàsquet com del d’handbol. En aquesta línia, aquest diumenge passat els integrants dels dos equips es van fer una fotografia a la pista del Palau amb la pancarta que dóna difusió a les etiquetes que s’estan utilitzant a les xarxes socials per difondre l’ajuda als que pateixen aquests desastre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut