L'ABJ participa al partit de La Marató

L'ABJ participa al partit de La Marató

Diversos exjugadors del Club se sumen al partit solidari dels famosos

L'Agrupació Barça Jugadors col·labora en la convocatòria de jugadors per al partit de Famosos vs. Famosos que es jugarà diumenge 15 de desembre a benefici de La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties neurodegeneratives. L'acte de presentació, que s'ha fet aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva, ha anat a càrrec del vicepresident de la Fundació FC Barcelona, Ramon Pont, i el president del Fòrum Samitier, Jaume Llauradó, i ha comptat amb l'assistència del vicepresident de l'Agrupació Barça Jugadors, Josep Moratalla, i de Pere Gratacòs, que serà l'entrenador d'un dels equips, juntament amb Carles Rexach.

L'Agrupació ha coordinat l'assistència d'alguns dels exjugadors que jugaran aquest partit solidari, com Robert Fernández, Víctor Muñoz, Albert Luque i Lluís Carreras. També s'ha confirmat l'assistència de Julio Salinas, Gerard López, Pichi Alonso, Angoy, Guillermo Amor i Andoni Zubizarreta.

El partit començarà a les 11.30 al Miniestadi del FC Barcelona i a partir de les 11 hi haurà actuacions musicals. Les entrades són gratuïtes i ja es poden retirar a les taquilles del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut