‘FutbolNet Qatar’, amb l’equip Cadet A que juga el torneig Al Kass

‘FutbolNet Qatar’, amb l’equip Cadet A que juga el torneig Al Kass

Els 30 nens participants van ser escollits d’entre el prop del miler de beneficiaris del projecte que ja es va implementar la temporada passada

Aprofitant la presència de l’equip Cadet A Doha amb motiu de la seva participació a l’‘Al Kass International Cup’, un grup de 30 nens d’entre 10 i 12 anys que formen part del programa de ‘FutbolNet Qatar’ van poder veure un entrenament de l’equip blaugrana i conèixer de prop els jugadors. Els nens van gaudir de l’experiència de veure jugadors propers a ells per edat i que van ser presentats com a referents en hàbits de vida saludable.

Els jugadors blaugrana van compartir partidets amb els beneficiaris de ‘FutbolNet Qatar’ i els membres de l’‘staff’ tècnic dels cadets van impartir un clínic als nens incidint en els valors que són propis de l’esport i que formen part del lema de la Fundació, ‘Qui té valors, guanya’, destacant la importància que uns bon hàbits de comportament ajuden a ser millors jugadors i persones.

Els nens participants van ser escollits d’entre el prop del miler de beneficiaris del projecte que ja es va implementar la temporada passada i que acaba de posar-se en funcionament de nou. A més de la transmissió de valors a través de la pràctica esportiva en la seva adaptació qatariana, FutbolNet ofereix als infants lliçons didàctiques per fomentar els hàbits alimentaris saludables, una prioritat per al govern de Qatar a causa dels alts índexs d’obesitat infantil al país.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut