Leo Messi rep un grup de joves damnificats pel tsunami del Japó del 2011

Leo Messi rep un grup de joves damnificats pel tsunami del Japó del 2011

Els nois i noies pertanyen a clubs de futbol de la província japonesa d’Iwate, una de les més afectades pel desastre

Leo Messi ha rebut aquest matí al Camp Nou una trentena d’infants i joves japonesos que pertanyen a diferents clubs de futbol del país nipó. Provenen de la província d’Iwate, una zona costanera que va ser de les més devastades pel terratrèmol i el tsunami que va afectar el nord d’aquest país al març del 2011. Tenen entre 9 i 15 anys i tots ells van resultar greument afectats pel desastre. Han viatjat a Barcelona acompanyats pels seus entrenadors i diversos traductors i han estat convidats per la Fundació FC Barcelona i la Fundació Leo Messi a participar en diverses activitats a les instal·lacions del Club a causa del seu interès pel futbol i pel Barça en particular.

La trobada ha tingut lloc a la sala Fundació de l’avantllotja del Camp Nou, just abans de l’entrenament d’aquest matí. Els 24 nens i les 11 nenes que han participat van obsequiar l’argentí amb una cançó popular japonesa. També li van regalar una parella de palets japonesos per menjar, i quan Messi va confessar que no els sabia utilitzar gaire bé, un dels nens li va fer una demostració de com fer-ho.

Signatura i fotografies

Els joves van gaudir especialment del moment en què el jugador va signar les  samarretes especials que lluïen de la Fundació del FC Barcelona i la Fundación Leo Messi, els va saludar a tots i va posar amb ells per a les fotografies.

El grup té programades durant aquests dies més activitats. Dimarts van visitar la Camp Nou Experience i van disputar un partit de futbol amistós amb l’Aleví C. Aquest dimecres també assistiran al partit Barça-Celta i dijous gaudiran d’un clínic a càrrec dels entrenadors de l’FCB Escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut