Invitacions per als socis no abonats per al partit contra el Liverpool

Invitacions per als socis no abonats per al partit contra el Liverpool

Les localitats suspeses a causa de l’acció antifrau es poden demanar del dilluns 22 d'abril a les 10 h fins al dimecres dia 24 a les 19 h

A partir del dilluns 22 d'abril a les 10.00 h i fins al dimecres dia 24, a les 19.00 h, els socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou poden sol·licitar les seves invitacions per assistir gratuïtament al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que el Barça jugarà a l'Estadi davant el Liverpool el dimecres 1 de maig a les 21.00 h.

Aquestes localitats corresponen als abonaments suspesos actualment a causa de l’acció antifrau que va efectuar el Club en el Clàssic de la temporada passada al Camp Nou, i es posen a disposició de tots els socis no abonats sense limitació d’edat ni d’anys d’antiguitat com a soci.

En els casos dels menors de 15 anys, solament podran participar-hi si l’adult que té la seva representació i guarda legal realitza també la inscripció vinculada al menor.

No poden optar a aquestes localitats aquells socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota de soci, els que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina o per la Comissió antiviolència i també queden exclosos els socis que hagin sol·licitat l’entrada en algun dels partits anteriors i no l’hagin utilitzat.

Cada soci podrà demanar una única entrada i aquesta serà nominal, personal i intransferible.

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions gratuïtes han de fer la petició a través d’un formulari que han d’omplir durant el període de sol·licitud, que acabarà dimecres. A aquest formulari s’hi podrà accedir des de l’enllaç següent:

INVITACIONS BARÇA-LIVERPOOL PER A SOCIS NO ABONATS

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els socis sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’Estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’Estadi obligatòriament per l’accés que s’indiqui a l’entrada, que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat no sigui el que accedeix a l’Estadi, se li denegarà l’accés.
No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana

   
Obertura formulari Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig (si és necessari) Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit


Partits entre setmana  

   
Obertura formulari Dilluns setmana anterior partit
Tancament formulari Dimecres setmana anterior partit
Sorteig (si és necessari) Dijous setmana anterior partit
Comunicació Dijous/divendres setmana anterior
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut