Diumenge solidari al Mini amb La Marató de TV3 i el partit de famosos contra famosos

Diumenge solidari al Mini amb La Marató de TV3 i el partit de famosos contra famosos

Aquest divendres s’ha presentat el partit de famosos de La Marató, que, un any més, enfrontarà al Mini cares conegudes del món de l’esport, la televisió i les arts

Jaume Llauradó, president del Fòrum Samitier, i Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona, han presentat aquest divendres en roda de premsa els detalls del partit de famosos vs famosos de La Marató de TV3, que se celebrarà aquest diumenge dia 14 de desembre, a les 11 hores, al Miniestadi.

Pel que fa als equips, un estarà dirigit per Josep Maria Minguella i Quique Guasch i l’altre per Carles Rexach i Xavi Andreu. Llauradó ha anunciat també que l’enfrontament comptarà amb el servei d’honor d’Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat, acompanyat de les autoritats presents al partit.

Com a novetat, durant l’enfrontament se sortejarà entre tots els assistents una moto Honda SH 125, edició especial Marc Márquez.

“És un honor i un orgull participar en una marató com la de TV3", ha assegurat Jaume Llauradó. "Demostra la solidaritat del nostre poble. A més, vull donar les gràcies al Barça perquè amb la seva col·laboració porta al partit a una altra dimensió. També vull fer extensius els agraïments al grup farmacèutic Ferrer i a Fedefarma”.

Per la seva part Ramon Pont ha recordat que “és un privilegi estar amb en Jaume Llauradó, un barcelonista amb sensibilitat". Pont ha mencionat que "el Barça ofereix gratuïtament el Miniestadi a la causa i, a més, els jugadors són sensibles al missatge de La Marató, com ho demostra la seva implicació en el vídeo en què han participat”.

Els jugadors confirmats per a aquest esdeveniment són els següents:

Esportistes: Marc Márquez, Àlex Márquez, Aleix Espargaró, Enric Masip, Fernando Belasteguin, Josep Oriola, Marcel Granollers, Jordi Arrese i Roberto Heras.

Exfutbolistes: Gerard López, Roger Garcia Junyent, Roberto Bonano, Mariano Angoy, Víctor Muñoz, Robert Fernández, Albert Tomàs, Pere Gratacós, Màgic Díaz, Francisco ‘Lobo’ Carrasco i Aitor Ocio.

Actors/presentadors/cantants: Alain Hernández Rafel Vives, Assumpta Serna, Bárbara Mestanza, Diana Gómez, Carles Roig, Eduard Buch, Jaume Casals, Marc Balaguer, Nil Cardoner, Ramon Mirabet, Marc Montserrat, Miki Esparbé, Tony Corvillo, Xavi Giménez, Javier Pereira i Jordi LP.

Periodistes: Santi Nolla, Joan Vehils, Francesc Latorre, Àlex Castells, Sique Rodríguez i Jordi Gil.

VIP: Gonzalo Miró, Santiago Martínez, Jorge Ventosa i Lucciano DJ.

Directius del FC Barcelona: Javier Bordas i Toni Freixa.

Entrades gratuïtes gentilesa de Fedefarma i del grup farmacèutic Ferrer

Les entrades per a aquest emblemàtic enfrontament són gratuïtes, gràcies a l’aportació que fan el grup farmacèutic Ferrer i Fedefarma (Federació Farmacèutica SCCL), que entregaran el valor del taquillatge al compte de La Marató. Les entrades/donatiu gratuïtes es poden adquirir a les taquilles del Boulevard del Camp Nou i a les farmàcies de Fedefarma. O bé el dia del partit, a partir de les 9.30 hores del Gol Nord del Camp Nou.

Inici de la festa a les 11.00 hores

Alhora, FIATC Assegurances i Estrella Damm actuaran un any més de patrocinadors dels equips i faran també la seva respectiva donació a la causa.

El partit començarà a les 11.30 hores i just abans, a partir de les 11, es farà un clínic esportiu amb infants de l’entitat ACID (Associació de Cardiopaties Congènites) en col·laboració amb l’FCB Escola. Al recinte del Mini també hi haurà activitats lúdiques per als infants.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut