La Fundació i l’Obra Social ”la Caixa” refermen el seu compromís

La Fundació i l’Obra Social ”la Caixa” refermen el seu compromís

Xavier Bertolín, director de l’àrea d’acció comercial i educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”, ha mantingut una trobada institucional amb el president Bartomeu coincidint amb el partit davant l’Osca

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i Xavier Bertolín, director de l’àrea d’acció comercial i educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”, van mantenir dimarts una trobada, coincidint amb el partit entre el Barça i l’Osca, que va servir per repassar la feina conjunta duta a terme durant els últims mesos entre la Fundació FC Barcelona i l’Obra Social ”la Caixa”. Ambdós representants van valorar molt positivament aquests treballs i van refermar el seu compromís perquè ambdues entitats continuïn col·laborant plegades.

Les dues fundacions van treballar estretament durant la passada temporada en els projectes ‘Barçakids’, ‘FutbolNet’, ‘Som el que mengem’ i ‘Joves Solidaris’. Els quatre projectes tenen com a base el foment de valors entre els joves, una línia de treball en què les dues entitats han volgut esmerçar tots els esforços i que actualment ha donat uns resultats molt destacables. De fet, els estudis qualitatius als quals han estat sotmesos dos dels projectes amb més presència al territori català (‘Barçakids’ i ‘FutbolNet’) demostren que tant els beneficiaris com les seves famílies troben ambdues propostes pedagògiques encertades i els pares i mestres consideren que ajuden a reforçar l’univers de valors dels infants i joves.

L’Obra Social ”la Caixa”, que treballa amb la Fundació des del 2009, ha tingut per sisè any consecutiu un pressupost de 500 milions d’euros i és la primera obra social d’Espanya. Les xifres parlen per si soles i demostren la gran capacitat que té d’arribar a la gent. L’any 2013 més de 8,7 milions de persones van participar i van ser beneficiàries de les més de 42.000 activitats que va impulsar aquesta entitat a través dels seus diferents projectes.

Bartomeu va posar en valor l'aliança i va recordar que el fet que “dues marques tan representatives de Catalunya com el Barça i ”la Caixa” estiguin unides també en el terreny social i solidari demostra, d’una banda, el ferm compromís d’aquestes entitats amb els problemes que assetgen la societat d’avui en dia i, en essència, l’esperit solidari del nostre poble”.

Per la seva banda, Bertolín va recordar l'essència de l'entesa comentant que “els cinc anys d’intensa col·laboració entre ambdues entitats han servit per reforçar els valors i principis comuns que ens uneixen. El nostre objectiu és seguir treballant plegats per arribar cada dia a més persones, fomentant l’educació en valors i la sensibilització social”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut