El Palau acull la festa de la XVII Marxa Special Olympics

El Palau acull la festa de la XVII Marxa Special Olympics

El FC Barcelona ha cedit les seves instal•lacions per a la cel•lebració de l’acte central d’aquesta emblemàtica passejada cívica on hi ha participat el vicepresident Jordi Cardoner

La XVII Marxa Special Olympics ha pres els carrers de Barcelona, un any més, aquest dissabte. Es tracta de la tradicional passejada cívica, solidària i reivindicativa que reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

La caminada s’ha iniciat a les 11.30 hores, com és habitual, a la plaça Maria Cristina de Barcelona sota el lema ‘Tots Junts Som Imparables’, i ha acabat al Palau Blaugrana, on s’ha celebrat l’acte central d’aquesta cita que organitzen Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona. El màxim representant al Club en aquests actes ha estat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

Entre altres activitats lúdiques, al Palau ha tingut lloc el lliurament dels sisens Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, que han guardonat diferents entitats i personalitats que han destacat en l’àmbit de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. Pilar Guinovart, directiva en cap de l’OAE, ha estat un dels membres del jurat d’aquests guardons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut