Implicació de les entitats locals amb ‘FutbolNet’

Implicació de les entitats locals amb ‘FutbolNet’

El president Bartomeu va rebre aquest diumenge a la Llotja diferents representants institucionals de les Diputacions i de l’Ajuntament de Barcelona, tots ells col·laboradors del projecte ‘FutbolNet’

Aquest diumenge, coincidint amb el partit Barça-Llevant, van visitar la Llotja del Camp Nou diversos representants institucionals de les diferents Diputacions catalanes i de l’Ajuntament de Barcelona.

El president Bartomeu, juntament amb el vicepresident de la Fundació, Ramon Pont, va rebre aquesta comitiva amb l’objectiu d’agrair personalment la implicació d’aquestes institucions en l’aplicació del projecte ‘FutbolNet’ al territori català. Cal recordar que aquestes entitats ofereixen la seva col·laboració en la implementació d’aquest projecte de foment de valors, tant en l’àmbit de la gestió com també cedint espais públics dels municipis per dur a terme les sessions.

La representació institucional va estar formada per Iolanda Latorre, gerent de l’Institut Barcelona Esport (IBE), Miquel Nogué, vicepresident de la Diputació de Girona i alcalde de Banyoles, i Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut