L'hoquei patins i el bàsquet, els primers a lluir l’emblema de la Fundació FC Barcelona

L'hoquei patins i el bàsquet, els primers a lluir l’emblema de la Fundació FC Barcelona

La Junta Directiva va aprovar recentment la iniciativa perquè les seccions professionals llueixin el logotip de l'entitat fins a final de temporada

La nova indumentària de les seccions professionals del Club, amb l’emblema de la Fundació FC Barcelona, s’ha estrenat en partit oficial aquest divendres. El FC Barcelona d’hoquei patins i el de bàsquet han jugat els seus partits amb el logotip del nou patrocinador estampat al pit de la samarreta. D’aquesta manera s’ha donat el tret de sortida a la iniciativa que la Junta Directiva va aprovar recentment perquè les quatre seccions professionals llueixin l’emblema de l’entitat fins a final de temporada.

El FC Barcelona d’hoquei patins ha sigut l’equip que ha estrenat oficialment la nova indumentària. Ha sigut en el seu debut dels homes de Ricard Muñoz a la Copa del Rei a la Ciutat Esportiva de Blanes contra l’Enrile PAS Alcoy. Per altra banda, l’equip de Xavi Pascual ha estat l’encarregat d’estrenar el logotip de la Fundació a la samarreta al Palau Blaugrana, en la visita de l’Alba Berlín en partit d’Eurolliga.

Transmició de valors

La Fundació FC Barcelona es va crear el 1994 amb l’objectiu de vehicular la responsabilitat social corporativa del FC Barcelona. Actualment la Fundació està present a 45 països d’arreu del món i a una setantena de localitats catalanes, i compta amb més de 400.000 beneficiaris. Els projectes que desenvolupa la Fundació estan basats, principalment, en la transmissió de valors als infants i joves a través de l’esport, a Catalunya i al món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut