‘FutbolNet’ tanca amb èxit el seu tercer curs a l’Orient Mitjà

‘FutbolNet’ tanca amb èxit el seu tercer curs a l’Orient Mitjà

'FutbolNet' en aquest territori ha estat molt ben rebut per les famílies, enguany ha comptat amb uns 4.000 beneficiaris i amb grups específics de noies a l’Iraq, Oman i Qatar

‘FutbolNet’ ha tancat el seu tercer curs a l’Orient Mitjà amb un gran èxit d’acollida tant per part dels beneficiaris com per part de les famílies. El projecte ha arribat enguany a uns 4.000 infants de l’Iraq, Oman, Qatar i l’Aràbia Saudí. Destaca la bona resposta dels mestres de les escoles què reconeixen l’efectivitat de la metodologia entre els seus alumnes en aspectes com la motivació, l’esperit de superació i el rediment acadèmic. ‘FutbolNet’ és en aquests territoris, com a Catalunya, una activitat extraescolar de dues sessions setmanals pensada per fomentar valors però també útil per revertir mals hàbits en l’àmbit escolar i per fomentar la resolució pacífica de conflictes.

Insistir amb la inclusió de les noies en la pràctica esportiva ha estat un dels grans reptes del curs. Enguany hi ha hagut grups de noies amb un molt notable índex d’assitència a Qatar, Oman i l’Iraq (aquest últim país ha estrenat els grups femenins aquest curs). A Qatar el projecte ha continuat fomentant també els hàbits alimentaris saludables. Segons les últimes dades recollides en els informes d’avaluació fins a un 75% dels infants implicats en el projecte han millorat el seu Índex de Massa Corporal (IMC).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut