Bones xifres per al Campus FutbolNet

Bones xifres per al Campus FutbolNet

Més de 1.500 infants han gaudit d’aquesta activitat esportiva gratuïta destinada principalment a fills i amics dels socis i penyistes del FC Barcelona

Aquest cap de setmana es va celebrar l’última edició del Campus FutbolNet, que durant els mesos d’abril i maig ha ofert a fills i amics de socis i penyistes la possibilitat de gaudir d’una sessió esportiva basada en el projecte ‘FutbolNet’ de la Fundació.

Des del 24 d’abril i fins al 23 de maig s’han celebrat 22 sessions d’aquest Campus, instal·lat a l’esplanada de tribuna del Camp Nou, en què han participat més de 1.500 infants. Un 75% han estat socis i penyistes i un 25% joves pertanyents a diferents entitats socials catalanes. Cada sessió ha tingut una durada de 90 minuts i tots els participants han gaudit també d’un taller de consum responsable a càrrec de l’Agència Catalana de Consum. A més, se’ls ha ofert una entrada per al Camp Nou Experience i un lot de productes de marxandatge del Club.

Aquesta iniciativa ha permès apropar el projecte ‘FutbolNet’ a la massa social barcelonista per tal de donar a conèixer la tasca que duu a terme la Fundació a Catalunya i al món. ‘FutbolNet’ és una exitosa metodologia educativa que té com a objectiu transmetre valors als infants i joves a través del futbol. En aquest projecte el diàleg té el mateix protagonisme que el futbol. D’aquesta manera els participants, més enllà del resultat del partit, valoren el seu comportament en relació amb un valor i acorden qui guanya tenint en compte també aquesta variable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut