Curs d’educació física inclusiva amb l’Unicef

Curs d’educació física inclusiva amb l’Unicef

La Fundació FC Barcelona col·labora en el projecte ‘Portes obertes a la inclusió’ impulsat per l’Unicef amb l’objectiu de fomentar l’esport inclusiu

Fins a finals d'aquest any mestres i tècnics de les escoles municipals de 15 ciutats brasileres participaran en un curs d'educació física inclusiva que servirà per compartir experiències amb aquests professionals i després desenvolupar projectes pràctics a les seves escoles.

Es tracta del projecte ‘Portes obertes a la inclusió’, impulsat per l’Unicef i l’Instituto Rodrigo Mendes, que compta amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona.

En la seva primera edició, entre el 2013 i el 2014, la iniciativa va arribar a més de 22.500 estudiants de les escoles municipals de les 12 ciutats amfitriones del Mundial de futbol. En total, 324 educadors i tècnics van participar en aquesta formació. En aquesta nova fase, el projecte s’amplia a tres ciutats més i s'estan mobilitzant noves escoles a Belém, Belo Horizonte, Brasília, Cuiabá, Curitiba, Fortaleza, Maceió, Manaus, Natal, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador, Sao Luís i Sao Paulo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut