Amb els somnis dels més vulnerables

Amb els somnis dels més vulnerables

La Fundació reforça el seu acord amb la Fundación Pequeño Deseo per tal de continuar afavorint la qualitat de vida dels infants malalts

És una feina que sovint queda a l’ombra. Forma part de la privacitat del dia a dia de la Ciutat Esportiva i destaca per ser especialment intensa en el terreny emocional. La Fundació gestiona setmanalment la visita d’infants malalts greus als entrenaments del primer equip perquè puguin conèixer els jugadors i puguin passar una estona amb ells. El seu gran somni.

Aquesta tasca es desenvolupa amb la col·laboració de diverses entitats que treballen pel benestar d’aquests infants, com és el cas de la Fundación Pequeño Deseo, una organització sense ànim de lucre creada l’any 2000 que té com a objectiu acomplir els somnis dels infants malalts crònics o greus, partint del convenciment que fer-ho pot arribar a ser la millor de les medecines. Aquesta entitat i la Fundació han signat recentment un acord de col·laboració que dóna continuïtat a la tasca que ambdues ja estan fent plegades des de fa diversos anys.

Els infants protagonistes d’aquestes visites ens han donat grans lliçons de vida i sempre ens han emocionat. Com per exemple, en Mamadou Lamine, un infant cec de 9 anys que fa dos anys va poder compartir una estona amb Messi i altres dels seus ídols del primer equip, esbrinant qui eren gràcies al tacte.

Sovint els somnis estan vinculats als jugadors del primer equip, però també es reben peticions per als jugadors de bàsquet i d’altres seccions, per veure partits al Camp Nou o al Palau o per visitar el Camp Nou Experience. La Fundació acompleix més de 150 somnis per temporada d’infants de tots els racons del planeta i  estudia cada cas en particular amb les entitats col·laboradores, valorant l’estat de salut de cada infant. Tot aquest projecte no seria possible sense l’ajuda altruïsta i desinteressada de tots els esportistes, tècnics i 'staff' dels equips del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut