Xerrada sobre nutrició i esport al Museu Blau

Xerrada sobre nutrició i esport al Museu Blau

En el marc de l'exposició 'Nutrició, impuls vital' la Fundació FC Barcelona ha ofert una sessió divulgativa sobre alimentació i activitat física

La Dra. Mª Antonia Lizarraga, assessora nutricional del FC Barcelona, va oferir aquest diumenge al Museu Blau de Barcelona una xerrada divulgativa sota el títol ‘Esport i Nutrició amb la Fundació FC Barcelona’. Lizarraga va exposar als assistents quines són les claus d’una bona alimentació per als infants i joves que fan esport i va donar consells per establir una bona combinació entre activitat física i hàbits alimentaris per a la població en general.

La sessió, d’accés lliure, ha estat fruit de la col·laboració de la Fundació FC Barcelona amb el Museu Blau amb motiu de l’exposició ‘Nutrició, Impuls Vital’ que aquest espai cultural de la ciutat va inaugurar al mes de juny passat.

‘Nutrició, impuls vital’

La mostra ‘Nutrició, impuls vital’ vol donar a conèixer conceptes fonamentals en matèria d’alimentació i nutrició per tal que puguem gaudir d’una bona salut i qualitat de vida. Es pot veure fins al 29 de maig del 2016 al Museu Blau de Barcelona (Parc del Fòrum, Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5). De l'octubre al febrer: de dimarts a divendres, de 10 a 18 h; dissabte, de 10 a 19 h, i diumenges i festius, de 10 a 20 h. Del març al maig: de dimarts a dissabte, de 10 a 19 h, i diumenges i festius, de 10 a 20 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut