Acord amb la Fundació Mundo Sano

Acord amb la Fundació Mundo Sano

La Fundació treballarà amb aquesta entitat a favor de la detecció precoç i el tractament de la malaltia de Chagas a través de l'esport

Aquest dimecres el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la Dra. Silvia Gold, presidenta de la Fundació Mundo Sano, han signat un acord de col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Mundo Sano amb l’objectiu de dur a terme projectes a favor de la detecció precoç i el tractament de la malaltia de Chagas a l’Argentina.

Aquestes dues entitats, juntament amb el Banc Interamericà de Desenvolupament, duen a terme un projecte anomenat Deporte, Niñez y Chagas que té com a objectiu implementar esdeveniments esportius per tal de sensibilitzar sobre el Chagas i, alhora, en el context d’aquests actes, realitzar proves de diagnòstic als nens i joves que hi participen. Les actuacions tindran també lloc al Brasil i Bolívia, països on el Chagas és endèmic.

Fundada a l'Argentina el 1993, Mundo Sano treballa per millorar l'accés a la salut de les poblacions exposades a aquestes malalties desateses, i mitjançant el desenvolupament d'estratègies d'intervenció executa programes d'investigació, prevenció, diagnòstic i tractament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut