Reunió de coordinadors de ‘FutbolNet’

Reunió de coordinadors de ‘FutbolNet’

Aquest divendres ha tingut lloc a les oficines del Club una reunió de l’equip pedagògic de FutbolNet per analitzar els reptes als quals s’enfronta el projecte en el seu dia a dia

‘FutbolNet’ és un programa viu. Una metodologia pedagògica que a cada territori on s’aplica té unes característiques particulars. I és que ‘FutbolNet’ el fan els seus beneficiaris, l’ànima d’aquest projecte de foment de valors a través del futbol. Per posar en comú les diferents experiències que el programa ofereix al territori, la Fundació FC Barcelona organitza periòdicament reunions del l’equip pedagògic del projecte que serveixen per posar en comú vivències que ajudin a fer cada dia una mica millor aquesta iniciativa social.

Aquest divendres ha tingut lloc a les oficines del Club una d’aquestes reunions, en què han participat una vintena de coordinadors locals del projecte a Catalunya. Durant la sessió, d’unes quatre hores de durada, s’han debatut estratègies educatives, com treballar l’equitat de gènere o la resolució de l’assetjament escolar. També s’ha parlat sobre la gestió de les emocions i sobre la inclusió dels joves amb discapacitat en el projecte, protagonistes de la versió ‘FutbolNet i Diversitat’.

‘FutbolNet’ és un programa educatiu impulsat per la Fundació FC Barcelona que pretén fomentar els valors entre els joves a través de la pràctica del futbol. La temporada passada el projecte va tenir més de 10.000 beneficiaris a 14 localitats catalanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut