La 15a Trobada de Jugadors culmina la Setmana Barça Jugadors a Figueres

La 15a Trobada de Jugadors culmina la Setmana Barça Jugadors a Figueres

Més de 150 exjugadors del Barça participen en els actes organitzats per l'Agrupació

La 15a Trobada de Jugadors del FC Barcelona ha posat punt final a la Setmana Barça Jugadors celebrada a Figueres entre l'11 i el 18 de juny. Tot i que l'exposició "Barça Empordà" es pot visitar a la Casa Empordà (Pl. de l'Escorxador, s/n) fins el 25 de juny, els actes organitzats per l'Agrupació Barça Jugadors van culminar aquest dissabte 18 de juny a l'Estadi de Vilatenim, en una gran festa blaugrana i familiar que va aconseguir vèncer l'amenaça de pluja. Entre els 150 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona, en aquesta Trobada hi van destacar els que són originaris o residents a l'Alt Empordà: Damià Abella, Arseni Comas, Josep R. Fernández Oms, Quim Ferrer, Pere Gratacòs i Josep Ros. Tots ells van rebre el reconeixement de la resta de companys en el dinar que es va fer posterior als partits.

L'Estadi de la UE Figueres va ser l'epicentre de la Trobada. D'una banda, els partits entre exjugadors del Barça, amb un protagonisme especial per a l'equip que la temporada 1975-76 va guanyar el Campionat d'Espanya Juvenil. Alguns d'ells, com el mateix Gratacòs, es van tornar a posar la samarreta del Barça. En l'últim partit també hi van assistir representants de l'ajuntament i també el directiu del Barça i amfitrió de la Setmana, Dídac Lee. 

Però el que sense dubte va aixecar més participació van ser les activitats paral·leles obertes a tothom. Com els clínics organitzats pels mateixos veterans, on hi van participar 150 infants locals, l'estand de FutbolNet de la Fundació FC Barcelona, l'autocar del primer equip, i altres activitats infantils. La col·laboració de la PB Alt Empordà i de la PB Almogàvers Empordà va contribuir a millorar l'organització d'aquestes activitats.

Ja al dinar, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, va agrair a l'Agrupació '"l'haver tenyit de blaugrana la ciutat durant tota una setmana". De la seva banda, el directiu del Barça, Pau Vilanova, que és responsable de les relacions amb l'Agrupació, va posar de manifest la "voluntat de fer més accions conjuntament amb l'associació, a partir de l'experiència que s'ha viscut aquesta setmana a Figueres". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut