Rei Messi a Europa

Rei Messi a Europa

Contra el Manchester United l’astre argentí ha escrit nous registres en les seves botes

Messi. Aquest nom s’hauria d’associar amb una infinitat d’adjectius estratosfèrics i de registres anotadors. Al matx de tornada dels quarts de la competició de les estrelles contra el Manchester United (3-0), el ‘10’ blaugrana va marcar dos gols més. D’aquesta manera, Leo Messi també deixa el segell del deu en les seves estadístiques golejadores en aquesta edició de la Champions League.

Màxim golejador de la Champions

Messi no es cansa de perforar la xarxa. En la Champions League 2018/19 ja acumula 10 dianes. Uns números que el situen en solitari al capdavant de la llista de golejadors de la competició de les estrelles. Robert Lewandowski, ja eliminat, és el primer perseguidor amb vuit dianes. PSV (4) i Tottenham (2), a la fase de grups, Olympique de Lió (2), a la tornada de vuitens, Manchester United (2), a la tornada dels quarts, han estat els equips que han sofert la voracitat golejadora del crac blaugrana.

Messi, també, lidera amb solvència i regularitat la Bota d’Or. Perquè no cessa a avantatjar els seus perseguidors. Amb 33 dianes Leo Messi té, de moment, el tron d'aquest trofeu individual. El jugador francès del PSG, Mbappé, ocupa la segona posició amb 27 gols.

FC Barcelona - Manchester United

24 gols a equips a anglesos

Messi no té fre contra equips de la Premier. Gràcies als dos gols des de fora de l’àrea en l’eliminatòria contra el Manchester United ja ha cantat 24 dianes seves contra equips anglesos: Arsenal (9), Manchester City (6), Manchester United (4), Chelsea (3) i Tottenham (2). A més, aquests dos gols contra els ‘red devils’ trenquen una ratxa negativa de l’argentí en quarts de final. Perquè el ‘10’ culer feia sis anys que no marcava en una eliminatòria de quarts de la Champions League; l’últim precedent datava del curs 2012/13 contra el PSG.

Dos gols des de fora de l’àrea

Messi és l’únic que pot emular els seus propis registres. I és que per segona vegada amb la samarreta del primer equip ha marcat dos gols des de fora de l’àrea en un mateix partit: Manchester United i Stuttgart. I sembla que la Champions League sigui l’escenari ideal. Perquè Messi va deixar escrita aquesta mateixa marca la temporada 2009/10 quan el Barça de Guardiola va eliminar el conjunt alemany gràcies, en part, a dues dianes des de fora de l’àrea del ‘10’ en el matx d’anada dels vuitens de la competició de les estrelles. I és que Messi no es cansa de brillar a Europa. Ara les semifinals l'esperen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut