Grans passes del Juvenil-Cadet i de l’Aleví

Amb la feina feta, el Barça B va caure al camp del Seagull en la penúltima jornada de Lliga

Dels tres equips femenins del futbol formatiu que segueixen competint a la Lliga, dos van vèncer durant el cap de setmana i un va perdre. A continuació repassem els partits:

Seagull – Barça B (2-0)
Amb els deures fets des de fa dues setmanes -amb l’ascens a la futura Primera B garantit com a mínim com un dels millors cinquens de grup-, el Barça B va caure al camp d’un Seagull que apurava les seves opcions de ser campió de Segona. Dos gols de l’exblaugrana Irina Uribe, un a l’inici i l’altre al final del partit, van decidir un duel equilibrat, en el que les visitants també van tenir les seves opcions per mantenir la ratxa d’imbatibilitat. Amb aquest resultat, el conjunt que dirigeix Jordi Ventura arribarà a la darrera jornada com a tercer classificat, amb dos punts més que l’AEM i el Collerense.

Juvenil-Cadet – Femení Manu Lanzarote (4-0)
Novament important la victòria de les noies que entrena Pablo Álvarez, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Davant d’un rival de la zona mitjana, les locals van encarrilar el matx amb tres gols a la primera meitat, obra d’Aroney Gonzalez, Laura Lobo i Esther Laborde. A la segona, Andrea Gómez va firmar el quart i definitiu. La rúbrica per a un equip que suma 25 victòries i 2 empats, i que té un punt més que el segon, la DAMM, a falta de set partits per acabar la Lliga.

Sporting Gavà – Aleví (3-6)
El duel més trepidant del cap de setmana va ser el que va enfrontar els dos primers classificats de la Tercera Divisió aleví masculina. El seu immediat perseguidor posava a prova el ple de triomfs de les de Jaume Comellas. Les de casa van colpejar primer situant-se 2-0, però quatre gols – de Nerea Sánchez (2), Clara Serrajordi i Lorena Cubo- en sis minuts brillants en el segon període van començar a decantar la balança cap a les culers. Celia Segura i de nou Nerea van certificar un triomf transcendent a nivell classificatori: l’equip amplia el seu avantatge a 11 punts quan en queden 18 per disputar.