La convocatòria per visitar Osca

La convocatòria per visitar Osca

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 32a jornada de Lliga a l’estadi El Alcoraz (16.15 hores)

Aquesta jornada arriba el torn de visitar un nouvingut a Primera Divisió aquesta temporada, l'Osca. L’equip d’Ernesto Valverde visitarà l’estadi El Alcoraz per primer cop i ho farà contra el cuer de la Lliga. Per a aquest partit, que es disputarà a les 16.15 hores a Osca, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats.

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Todibo, Coutinho, Arthur, O. Dembélé, Cillessen, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig, Abel Ruiz i Wague. Queden fora de la convocatòria per sanció Piqué i Suárez, per decisió tècnica Sergio i Messi i per lesió S. Roberto, Rafinha i Vermaelen. Rakitic serà baixa per febre.

Darrera sessió sense Rakitic

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l'Osca. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Rakitic no s’ha entrenat per febre. Qui sí que ho ha fet ha estat Wague, Miranda, O. Busquets, Collado, Riqui Puig i Abel Ruiz del Barça B, i Tenas del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut