10 coses sobre la Barça Academy World Cup 2019 by Rakuten

10 coses sobre la Barça Academy World Cup 2019 by Rakuten

La competició que té lloc del 15 al 18 d’abril a les instal·lacions del FC Barcelona comptarà amb més de 2.100 nens de 23 països

1- Quan es juga?

La competició arrenca el proper dilluns 15 d’abril amb la cerimònia d’obertura a les 10.30 hores. Tot seguit, començaran a disputar-se els partits. La Barça Academy World Cup 2019 by Rakuten tindrà lloc fins al dia 18 d’abril, dia en què es disputaran les finals i es durà a terme l’entrega de premis al Miniestadi.

Un dels equips guanyadors de la passada edició

2- Quants nens hi participen?

Hi participaran més de 2.100 nens d’entre 6 i 14 anys de 51 Barça Academy diferents. En total, entraran en competició 188 equips, que són un 9,3% més d’equips que la temporada passada.

Els equips internacionals del VII Torneig Internacional FCB Escola

3- Quants països hi ha representats?

Hi haurà representats un total de 23 països diferents. Mèxic, Zàmbia i Costa Rica són els països que s’estrenaran en aquesta vuitena edició.

4- Com puc seguir la competició?

Els canals oficials del Club (web del Club, Facebook, Instagram i Twitter) informaran puntualment de tot el que passi a la Barça Academy World Cup 2019 by Rakuten. Tant al web com al Facebook del Club es podran seguir en directe tant la cerimònia d’obertura (dilluns 15 d’abril, 10.30 hores) com l’entrega de premis (dijous 18, 11.30 hores). A banda, també es podran seguir alguns dels partits de la competició durant el dimarts 16 i el dimecres 17 (tots dos dies a les 12.30 hores i a les 15.30 hores).

5- Rafinha, el padrí de la competició

El jugador del primer equip Rafinha Alcántara serà el padrí d’aquesta vuitena edició. Ell serà l’encarregat de lliurar els trofeus als equips campions en la cerimònia que tindrà lloc el dijous 18 d’abril.

Rafinha, el padrí de la competició

6- Talent més enllà del camp

En Zubin, un jove de 7 anys que juga a la Barça Academy Singapore, ha creat un robot que exerceix de nevera amb rodes. Va presentar la seva creació a Robotex, un dels festivals de robòtica més importants del món.

7- La Karen, protagonista colombiana

D’entre tots els nens que hi participen n’hi ha alguns que tenen històries que val la pena explicar. Una d’aquestes és la de la Karen, l’única noia que juga amb els equips que venen de Colòmbia. Ja va participar en la darrera Barça Academy Las Américas al desembre passat.

8- Les distàncies no importen

Són diversos els nens que han de desplaçar-se des de molt lluny per poder anar a entrenar-se a la seva Barça Academy. Un nen de Yucón, prop d’Alaska, agafa un vol d’una hora i mitja un cop al mes per poder exercitar-se a la Barça Academy de Vancouver. D’altres de la Barça Academy de Lusaka (Zàmbia) caminen més de dues hores al dia per poder entrenar.

9- Cognoms coneguts

No deixa de ser una curiositat però el fill petit de Robinho, el de Martin Skrtel i el d’Emre Belozoglu –tots ells en actiu a la Lliga turca- formen part de la Barça Academy Istanbul i participaran també en la competició que arrenca el dia 15.

10- Boxa i futbol

En aquest sentit, també forma part de la Barça Academy Edmonton, a Canadà, el fill de Ryan ‘The Real Deal’ Ford, un dels millors boxejadors actuals del Canadà, que també estarà acompanyant el seu fill durant la competició a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut