Solskjaer: “L’eliminatòria es decidirà al Camp Nou”

Solskjaer: “L’eliminatòria es decidirà al Camp Nou”

El tècnic del Manchester United ha destacat que “Leo Messi és un jugador fantàstic, un dels millors de la història”

“Sabem que hem de jugar a un gran nivell”, ha afirmat Ole Gunnar Solskjaer. El tècnic del Manchester United ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa abans del duel d’aquest dimecres a Old Trafford (21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) i s’ha referit a l’eliminatòria entre el conjunt anglès i els culers: “Tot es decidirà en el Camp Nou. Hem de fer-ho el millor possible demà per arribar amb un bon resultat a la tornada”.

Els jugadors disponibles

El tècnic del conjunt anglès també s’ha referit als jugadors disponibles del Manchester United per al duel d’aquest dimecres. El tècnic noruec ha destacat que tenen el dubte de Nemanja Matic, Ander Herrera i Marcus Rashford: “Encara tenim esperances que Nemanja pugui jugar, tot i que Ander Herrera probablement no podrà ser-hi. Antonio Valencia i Eric Bailly definitivament estan descartats”. Sobre Rashford ha assegurat que “ha participat en la part final de la sessió d’avui, demà veurem”.  

“Leo Messi és un jugador fantàstic”

Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer s’ha referit al crac blaugrana, assegurant que “Leo Messi és un jugador fantàstic.  Serà recordat com un dels millors jugadors de la història. És difícil aturar-lo, però no impossible. Però no només Messi, hi ha grans jugadors”.

El tècnic del conjunt anglès també s’ha referit a Gerard Piqué: “Va arribar molt jove al Manchester United i va tenir la mala sort de coincidir amb Rio Ferdinand i Nemanja Vidic, una de les millors duples defensives que mai he vist. Me n’alegro de tots els títols que ha guanyat en la seva carrera”.

Smalling: "Hem treballat molt dur per arribar fins aquí"

El defensa del Manchester United Chris Smalling també ha parlat en la prèvia del partit i s'ha referit al camí del conjunt anglès per arribar fins als quarts de final contra el FC Barcelona: "Hem treballat molt dur per arribar fins aquí. Hem de treballar igual que hem fet a la fase de grups per tal de tirar endavant aquesta eliminatòria". "És un desafiament amb el qual gaudeixo", ha assegurat Chris Smalling preguntat pel seu enfrontament amb Leo Messi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut