La convocatòria per Manchester

La convocatòria per Manchester

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 22 jugadors citats, per afrontar l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Setmana de Lliga de Campions, setmana de visita a un dels estadis més il·lustres d’Europa, Old Trafford. Els d’Ernesto Valverde es veuran les cares amb el Manchester United d’Ole Gunnar Solskjær aquest dimecres a les 21 hores. El tècnic ha facilitat aquest dilluns la llista de 22 convocats:

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Aleñá i Iñaki Peña. Queda fora de la convocatòria Vermaelen per unes molèsties a la cuixa esquerra. O. Dembélé entra a la llista tot i no tenir l’alta mèdica, mentre que Todibo viatja amb l’equip tot i no estar inscrit a la Lliga de Campions. A més, en aquesta competició, Carles Aleñá seguirà lluint el dorsal 26 fins al final de la mateixa.

Entrenament de recuperació

Aquest dilluns l’equip ha tornat als entrenaments després de la victòria contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou (2-0) en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip a més d’Iñaki Peña, Morer i Abel Ruiz del Barça B al camp Tito Vilanova. Aquest dimarts al matí, l’equip posarà rumb a Manchester, on s’entrenarà a partir de les 18 hores a Old Trafford.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut