El Barça-Atlètic sota la mirada d’Alonso i Antic

El Barça-Atlètic sota la mirada d’Alonso i Antic

Exfutbolista i exentrenador, que van defensar les samarretes d'ambdós equips, repassen temps passats i actuals d'aquest vibrant matx

L’actualitat del Barça-Atlètic de Madrid des d’una perspectiva històrica. Radomir Antic i Marcos Alonso repassen els seus records d’aquest vibrant duel, però també centren les seves declaracions en el partit d’aquest dissabte (20.45 h) entre barcelonistes i madrilenys. Dos protagonistes que van viure de primera mà el sempre disputat partit entre Barça i Atlètic de Madrid.

Radomir Antic, entrenador de Barça i Atlètic

El serbi va ser entrenador d’ambdós conjunts. Durant cinc temporades, de la 1995/96 a la 1990/00, va dirigir l’Atlètic de Madrid. Amb el club madrileny va guanyar el doblet de Lliga i Copa del Rei (1995/96); precisament la competició del K.O. la va aixecar després de vèncer el Barça a la final disputada a La Romareda (0-1). La seva etapa a la banqueta del FC Barcelona va ser més breu, solament s’hi va estar mig curs. Com a tècnic culer, Radomir Antic va confiar en joves jugadors com Victor Valdés, Xavi, Iniesta o Puyol.

Marcos Alonso, jugador de Barça i Atlètic

Després de tres temporades a l’Atlètic de Madrid (1979/80 - 1981/82) va recalar al FC Barcelona. Durant els seus cinc cursos a la disciplina blaugrana el seu palmarès va registrar una Copa del Rei, una Lliga, una Supercopa i dues Copes de la Lliga. Posteriorment, aquest extrem veloç i regatejador va tornar a l’Atlètic de Madrid, on va estar tres cursos més (1987/88 - 1989/90).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut