El FC Barcelona reforça la seva aposta pels eSports amb un equip de Rocket League

El FC Barcelona reforça la seva aposta pels eSports amb un equip de Rocket League

El Barça, que ja compta amb un equip de PES, competirà als tornejos més importants del videojoc

El FC Barcelona fa un pas més al món dels eSports amb la creació d’un equip de Rocket League, un videojoc que combina el millor del futbol i del motor. El Barça participarà en les competicions més importants del joc com és la Rocket League Championship Series i també serà present als esdeveniments internacionals que reuneixen els millors equips del món, com, per exemple, la DreamHack.

L’equip blaugrana estarà format pel jugador espanyol Adrián 'Bymateos' Mateos i els britànics David 'Deevo' William i Daniel 'Bluey' Brian, ambdós guanyadors de l’última Rocket League Championship Series. També formarà part del conjunt el francès Yanis 'Alpha54' Champenois, una jove promesa que ja s’ha fet un nom a l’escena competitiva de Rocket League.

El britànic Robert 'Roken' Kendall serà l’encarregat de dirigir el conjunt blaugrana amb un estil de joc basat en la combinació i el treball grupal, una manera de jugar molt lligada als valors del Barça. “Formar part del FC Barcelona és un somni per qualsevol esportista. Em sento afortunat de poder dirigir aquest equip”, assenyala el mànager. Segons 'Roken', que el FC Barcelona s’uneixi a Rocket League “és un èxit tant pel Club com per la comunitat”.

Aquesta nova aposta del FC Barcelona se suma a l’equip ja existent de Pro Evolution Soccer (PES), videojoc desenvolupat per Konami, patrocinador del Club. En aquesta disciplina, els representants són els jugadors espanyols Àlex Alguacil i Pau Lara, que lideren la classificació de la competició eFootball.pro i que ja s’han assegurat la presència a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut