L’FCBEscola de Moscou organitza una masterclass en un centre d'acollida de menors

L’FCBEscola de Moscou organitza una masterclass en un centre d'acollida de menors

El grup de joves va rebre classes teòriques i pràctiques sobre l'estil de joc del FC Barcelona

Pocs dies abans de les celebracions de l'any nou a Rússia, l'equip d'entrenadors de l’FCBEscola de Moscou ha visitat el centre d'acollida de menors de la capital "Kakhovskie Romashki". A més de la visita, els membres de l'expedició de l'escola del Futbol Club Barcelona han realitzat una classe magistral de la mà del seu director de Projecte Local, Jordi Gratacós. 

En aquesta sessió solidària, un grup de joves moscovites ha pogut conèixer de primera mà una mica més sobre la filosofia de l'estil de joc del Futbol Club Barcelona. Després de la teoria, han rebut com a regal unes equipacions de l'escola russa del Club i han posat en pràctica les habilitats adquirides del seu esport preferit en un entrenament regit pel mateix Gratacós. 

El tècnic gironí, que dirigeix l’FCBEscola de Moscou des de la seva obertura al mes de setembre passat, ha reconegut: “Hi ha molts aspectes tècnics en el futbol com els xuts, les passades o el driblatge. No obstant, a les FCBEscoles no només tenim la missió de millorar el rendiment esportiu dels nens, sinó que també treballem en el coneixement i les habilitats que els poden ajudar a aconseguir l'èxit a la vida. Creiem que aquests valors del Club són molt importants en el cas d'aquest grup de nois amb què hem treballat en aquesta classe”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut