L’FCBEscola Sao Paulo Sub-12, campiona de la Disney Cup

L’FCBEscola Sao Paulo Sub-12, campiona de la Disney Cup

L'equip Sub-10 també va aixecar un trofeu després d'acabar subcampió

Amb un títol de campió i un altre de subcampió han tornat els jugadors de l’FCBEscola Sao Paulo després de la seva participació a la Disney Cup celebrada a Orlando durant tota la setmana passada. L'equip Sub-12 aconseguia alçar el títol de campió després d'imposar-se a la final a l'Acadèmia Euroamericana de Veneçuela per 3-1, mentre que el Sub-10 es coronava subcampió després de perdre en la final l'únic partit de la competició davant el GPS Carolina Elite per 3-1. 

Els Sub-12 van segellar el seu pas a les semifinals de la Lliga Plata com a primers de grup després d'enfrontar-se al Phoenix (Canadà), l'Acadèmia Euroamericana (Veneçuela), el Florida Rush i el Deltona YSC de Florida nord-americans, en què van signar tres còmodes victòries i un empat a 2 davant el Phoenix. A semifinals no van tenir oposició amb el Florida Rush, als quals van guanyar per 9-1, mentre que a la final també es van imposar als veneçolans de l'Acadèmia Euroamericana per 3-1.

Per la seva banda, l'equip Sub-10 va acabar en segon lloc en la Lliga Or, en què es va enfrontar al GPS Carolina Elite (Estats Units), Los Potros (Panamà) i els equips Wester Stars Dandy Town i el Somerset Cricke Trojans, tots dos de Bermuda. Malgrat haver aconseguit la victòria de forma còmoda en els quatre partits de la fase de grups i en la semifinal davant el Somerset Cricke Trojans per 6-2, en la final van acabar perdent per 3-1 davant el GPS Carolina Elite per 3-1, malgrat haver-los vençut anteriorment a la lligueta per 5-2. 

El director de Projecte Local de l’FCBEscola Sao Paulo, Agustín Peraita, ha afirmat: “Vam participar en aquesta competició perquè els nostres jugadors de Sub-9 a Sub-12 tinguessin la seva primera experiència de fer un viatge en equip i gaudissin d'un entorn incomparable. Després del torneig, han tornat al Brasil amb un nou sentit de la disciplina, més autonomia i més seguretat en si mateixos”. “Els nostres esportistes han gaudit en el torneig dels graons del procés de l’FCBEscola, ja que on els Sub-9 cometen errors, els Sub-10 encerten. On els Sub-10 es posen nerviosos, els Sub-11 mantenen la calma. I on els Sub-11 no aconsegueixen competir, els Sub-12 juguen per guanyar”, ha resumit el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut