L’FCBEscola Dubai, subcampiona del Bahrain International Sub-15

L’FCBEscola Dubai, subcampiona del Bahrain International Sub-15

Les dues FCBEscoles participants van desplegar un gran nivell de joc i van arribar a les semifinals

El Bahrain International Championship Academies 2017 ha comptat amb un gran protagonisme dels equips de les FCBEscoles d’Orient Mitjà, que han finalitzat en segona i en quarta posició a la categoria Sub-15. L’FCBEscola Dubai va acabar en segona posició, mentre que l’FCBEscola Aràbia Saudita de Riyadh, amb la qual es va creuar a les semifinals, va finalitzar en quart lloc.

L'equip dubaitià va desplegar un gran nivell de joc durant tota la competició i només va caure a la final per la mínima (1-0) davant l'acadèmia local del TFA en un xoc en el qual la sort no li va venir de cara i que va acabar perdent a la darrera jugada. L’FCBEscola Dubai, a més del subcampionat, va ser guardonada amb un premi que demostra els valors del grup, com és el de l'Equip Més Organitzat, i també el premi al Millor Entrenador.

Per la seva banda, després d'haver acabat en segon lloc a la fase de grups amb triomfs davant la Juventus Academy i la Champions Academy, l’FCBEscola Riyadh va finalitzar a la quarta posició el torneig després de perdre la tercera plaça davant l'Inter de Milà Academy. El porter de l'escola saudita Yazeed Alotaibi va guanyar el trofeu al jugador més col·laborador.

Els dos directors de Projecte Local, Gerard Serrà (Dubai) i Josep Xifré (Riyadh) han destacat per sobre de tot el gran clima generat entre els dos equips durant la seva participació. Això ha quedat demostrat en les estones passades juntes tant a l'hotel com en els viatges amb autobús, en els quals han interaccionat com si fossin del mateix equip, fent càntics junts o intercanviant les seves samarretes com a record d'aquesta gran experiència esportiva i humana, titllada pels tècnics com a “màgica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut