Òscar Grau visita l’FCBEscola Istanbul

Òscar Grau visita l’FCBEscola Istanbul

La visita s’emmarca dins del compromís que va adquirir el nou director de l’FCBEscola de conèixer tots els projectes internacionals que es porten a terme

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, continua coneixent de primera mà com són les FCBEscoles d’arreu del món i quines són les realitats que les envolten i els projectes de futur que tenen programats. Era un compromís que va adquirir amb cadascun dels partners i dels directors de les FCBEscoles quan va arribar al càrrec al setembre del 2015, i ara, acompanyat del seu equip, l’està duent a terme. La setmana passada va visitar, acompanyat d’Iñaki Andreu, director de Projectes per Europa i Àfrica, l’FCBEscola d’Istanbul, en funcionament des de l’octubre de any 2014.

Òscar Grau ha pogut comprovar com des que va arrencar el projecte a Turquia no ha parat de créixer, i com s'ha guanyat el reconeixement de la societat i dels mitjans de comunicació turcs i, sobretot, de les famílies dels nois i noies que han pogut gaudir de les seves instal·lacions i dels entrenadors que els han transmès l’ADN i la filosofia Barça. El director de l’FCBEscola ha conegut com funcionen les dues seus de l’FCBEscola Istanbul, Maltepe i Maslak, i ha vist treballar els entrenadors de l’escola amb els joves jugadors. “El nivell dels nens i nenes és molt bo”, explica Òscar Grau, que va rebre amb satisfacció la felicitació de molts pares: “Ens han volgut agrair la bona feina que estem realitzant tant en l'aspecte esportiu com en l'aspecte humà i d’educació de valors”.

Possibilitats de creixement

Els dos directius de l’FCBEscola han aprofitat el viatge a Istanbul per revisar i valorar altres possibilitats de creixement i d’expansió dins del país ara que el Barça està encara més de moda a Turquia a causa de la presència d’Arda Turan a l’equip de Luis Enrique. Aquesta visita a Istanbul se suma a les que Òscar Grau ja ha fet a les FCBEscoles de Fukuoka i Katsushika (el Japó), Quingdao (la Xina), Casablanca (el Marroc), Delhi NCR (l'Índia), Singapur, Dubai i l'Aràbia Saudita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut