Belletti visita l’FCBEscola Northern Virgínia

Belletti visita l’FCBEscola Northern Virgínia

L'assessor del Club James Costos i el director del projecte FCBEscola Franc Carbó van conèixer l'escola nord-americana

L’exjugador del primer equip i FCBLegend Juliano Belletti ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’FCBEscola Northern Virgínia, situada al comtat de Loudoun, a 45 minuts del centre de Washington. El crac brasiler, que ha arribat al costat de l’assessor del Club James Costos i del director del projecte FCBEscola, Franc Carbó, ha gaudit de la seva trobada amb bona part dels 300 joves esportistes que formen part d’aquesta escola, que ha obert les seves portes fa escasses setmanes. 

L’acte ha començat amb una benvinguda a Belletti per part dels alumnes de l’FCBEscola, vuit dels quals han sorprès els convidats interpretant a cappella el Cant del Barça. Carbó, en el seu parlament institucional, ha volgut agrair als pares i als jugadors que hagin apostat per unir-se a la família FCBEscola com a esportistes, mentre que Belletti ha aprofitat per donar alguns consells als joves rememorant alguns dels seus moments com a jugador professional. 

Les sorpreses per al convidat d’honor de l’escola de Virgínia han continuat amb la projecció d’un vídeo amb alguns dels millors moments de la trajectòria del crac brasiler durant el seu pas pel FC Barcelona, i poc després ha estat entrevistat pels més petits, que han volgut saber alguna cosa més sobre la seva carrera i la seva vida personal. Una vegada finalitzat l’esdeveniment, Belletti ha rebut com a regal una samarreta de l’FCBEscola Northern Virgínia amb el seu nom i amb el número ‘2’ a l’esquena abans de passar a les fotografies de grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut