Quatre noves FCBEscoles comencen la seva temporada a Estats Units

Quatre noves FCBEscoles comencen la seva temporada a Estats Units

Les FCBEscoles d'Austin, Chicago, Northern Virginia i San Diego han celebrat la seva cerimònia d'obertura

Estats Units s'ha convertit en el país amb més presència d’FCBEscoles després de la inauguració aquesta setmana de quatre noves seus a Austin (Texas), Chicago (Illinois), Northern Virgínia (Virgínia) i San Diego (Califòrnia). D'aquesta forma, aquesta temporada 2017-18 es triplica el número d'escoles de futbol al país nord-americà, passant de les dues existents la temporada passada a Florida i Charlotte, a les sis actuals.

A més, l'expansió estratègica tant del Club com del projecte a Amèrica del Nord continua amb pas ferm, ja que aquest territori compta amb un total d'11 FCBEscoles, sumant les sis dels Estats Units i les cinc existents a Canadà a les ciutats d’Edmonton, Mont-real, Ottawa, Toronto i Vancouver, i les dues Barça Academy situades a Long Island i a Arizona.

Les noves FCBEscoles van celebrar les cerimònies d'inauguració dels seus respectius cursos durant la setmana passada, amb la presència del Director de Projecte Internacional FCBEscola Iñaki Andreu. La inauguració de Northern Virginia va comptar amb la presència de l’exjugador del FC Barcelona i actual FCBLegend Sergi Barjuan, que va rebre una samarreta de l'escola amb el seu nom com a regal dels alumnes.

Per la seva banda, l’FCBEscola Austin va arrencar amb molta força la temporada a la seva seu del Circuit de Les Amèriques (COTA), escenari anual d'una prova del Mundial de Formula U i de MotoGP. La presentació de la nova campanya va tenir lloc en la mateixa graella de sortida del circuit texà.

L’FCBEscola Chicago va inaugurar la seva temporada a l’Olympic Park de Schaumburg amb gairebé tots els nens i nenes que formaran la primera generació d'esportistes de l'escola. Aquests jugadors, dividits per edats en els equips Messi, Suárez i Iniesta, van fer una sessió d'entrenaments més distesa, amb proves d'habilitat, rondos i partits de demostració per als familiars que van acudir a la presentació.

L'última FCBEscola que va celebrar la seva cerimònia inaugural va ser la de San Diego, que va tenir lloc el diumenge 10 de setembre. Una vegada finalitzada la presentació de tots els equips i tècnics de la nova escola, va arribar el moment dels parlaments, que va finalitzar amb el lliurament d'una samarreta de la FCBEscola San Diego a Bob Turner, un dels grans impulsors del desenvolupament en el sud de Califòrnia, com a president de Presidio Soccer League, la lliga de futbol base més important de la zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut