Èxit organitzatiu de l’FCBEscola Mumbai a la primera Friendly World Cup

Èxit organitzatiu de l’FCBEscola Mumbai a la primera Friendly World Cup

L'FCBEscola Mumbai va imposar-se a tres de les sis categories de la competició

L’FCBEscola Mumbai ha organitzat per primera vegada un torneig entre les diferents escoles de futbol de la ciutat índia, la Friendly World Cup, una competició que va ser altament elogiada per tots els seus participants. En només una jornada matinal es van veure les cares en el terreny de joc més de 400 esportistes de 13 escoles de futbol i 6 categories diferents, i es van enfrontar en un total de 60 partits.

L'objectiu principal de l'esdeveniment, segons assegura el DPL de l’FCBEscola Mumbai, Albert Moratalla, ha estat “establir sinergies entre les escoles internacionals i les escoles locals per poder desenvolupar futurs tornejos i competicions de qualitat”. Moratalla també ha reconegut l'interès per “augmentar l'oferta competitiva de l'escola i posar en pràctica tots els conceptes treballats durant la temporada, sempre respectant l'estil de joc del FC Barcelona”.

L’FCBEscola Mumbai es va endur el triomf en tres de les sis categories disputades de Sub-8 a Sub-18 i femení, en les quals van prendre part equips representants de Boca Juniors, Arsenal Soccer Schools, Bhaichung Bhutia Football School, Índia Rush Soccer, GIFA, Oscar Foundation, Valent FC, St. Dominic Savio School, Aquila FC, Kooh Sports, CFC i TSG (The Sports Gurukul).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut