Josep Maria Bartomeu visita el Torneig Internacional FCBEscola 2018

Josep Maria Bartomeu visita el Torneig Internacional FCBEscola 2018

El president del FC Barcelona ha visitat aquest dimecres les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per gaudir durant una bona estona del torneig

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha visitat aquest migdia les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per gaudir durant una bona estona del Torneig Internacional FCBEscola. Bartomeu ha pogut viure de prop l’espectacular creixement que hi ha hagut en la setena edició del torneig, que ha vingut generada per la gran expansió del projecte durant les darreres temporades. El president ha estat acompanyat del director del programa FCBEscola, Carles Martín.

En aquesta visita, el president ha fet un recorregut pels diferents camps on s’estaven disputant els partits de quarts de final i semifinals del torneig d’una competició que enguany reuneix a més de 1.900 nens i nenes de 6 a 14 anys de 45 FCBEscoles i FCBCamps provinents de 22 països diferents. Bartomeu ha compartit moments amb algunes de les expedicions, amb molts nens i nenes participants, així com amb els seus familiars.

L’edició d’enguany conclourà aquest dijous 29 de març amb les finals de les quatre categories (Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14) al Miniestadi. L’encarregat de fer el lliurament dels trofeus als campions en aquesta edició serà el jugador del primer equip Sergi Roberto. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut