Entrades a partir de 21€ per als quarts de final de la Champions

Entrades a partir de 21€ per als quarts de final de la Champions

El Barça Lassa s’enfrontarà al HBC Nantes francès amb un lloc a la Final Four en joc; el partit d’anada serà el 24 d’abril a les 20:45 hores, i la tornada al Palau Blaugrana el 4 de maig a les 19:30 hores

El Barça Lassa d’handbol es jugarà l’accés a la Final Four de la Lliga de Campions contra el HBC Nantes. El partit d’anada dels quarts de final serà en territori francès el dimecres 24 d’abril a les 20:45 hores, i una setmana després l’eliminatòria es traslladarà a Barcelona. El dissabte 4 de maig a les 19:30 hores, al Palau Blaugrana, s’acabarà de decidir qui aconsegueix el bitllet per a la Final Four de Colònia.

Un cop coneguts de manera oficial les dates i horaris dels dos partits, el Club ha activat un formulari que els aficionats podran completar per rebre l’actualització del procés de venta d’entrades. El partit ha estat classificat en la categoria A+, i les entrades tindran un preu a partir de 21€ en les localitats de lateral i gols. Els seients de tribuna tindran un preu de 25€. Com fins ara, els socis seguiran tenint un descompte de més del 70%, i gaudiran d’entrades a 5€ a lateral i gols, i de 7€ a tribuna.

Tots aquells socis i aficionats que vulguin presenciar el partit més important de la temporada per al Barça Lassa d’handbol al Palau Blaugrana han d’estar atents a les novetats per assegurar-se la presència per viure, de ben segur, una altra tarda històrica en la màxima competició europea. El 9 vegades campió d’Europa busca el bitllet per a la Final Four, i tu hi tens molt a dir!

Accedeix al formulari i sabràs totes les novetats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut