Les entrades per al Barça Lassa - Anadolu Efes, en els pròxims dies

Les entrades per al Barça Lassa - Anadolu Efes, en els pròxims dies

El tercer i el quart partit de la sèrie –aquest últim si és necessari- es disputaran al Palau la setmana del 22 d’abril

El Barça Lassa, que acabarà la Lliga Regular de l’Eurolliga en la cinquena posició, s’enfrontarà a l’Anadolu Efes d’Istanbul en el Playoff de quarts de final de la màxima competició continental. L’eliminatòria, que és al millor de cinc partits, començarà al Sinan Erdem d’Istanbul la setmana del 15 d’abril –s’hi jugaran dos partits-, mentre que els compromisos al Palau es disputaran el 23 o 24 d’abril i el 25 o 26 d’abril. Cal recordar que els dies i els horaris no són definitius, a més que el 4t partit només es disputarà en cas de ser necessari.

30% de descompte per als socis

Per tal d’ajudar a l’equip d’Svetislav Pesic en aquesta eliminatòria, que en cas de guanyar-la suposaria que l’equip disputés la Final Four de l’Eurolliga, el Club oferirà un descompte del 30% sobre el preu de les entrades als socis del Club. El preu de venda al públic de les entrades serà de 15€, tot i que aquests preus poden variar segons la disponibilitat de seients.

Tots aquells socis interessats en aquest partit poden inscriure’s en aquest formulari i seran dels primers en rebre la informació un cop es posin a la venda les entrades per als partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut