El Barça cau, però res canvia

Les blaugranes van perdre d’un punt davant l’ADBA, però la derrota de l’Añares les manté a només una victòria de les posicions de play off

Derrota sense conseqüències del Barça de bàsquet femení que manté la pressió sobre l’Añares i sobre l’Ardoi després que els tres conjunts fallessin aquesta jornada. Les blaugranes van acabar caient de només un punt davant l’ADBA (62-63) en un partit molt igualat i que no es va decidir fins als últims minuts de partit.

Igualtat màxima fins al final

El Barça d’Isaac Fernández va sortir bé al parquet del Juan Carlos Navarro i va poder arribar al final del primer període amb un petit avantatge de dos punts (20-18). Les asturianes van reaccionar abans del descans i, gràcies a un parcial d’11-15, van agafar la davantera a la mitja part (31-33).

A la represa les catalanes van tornar a agafar el ritme del partit i, de nou, van capgirar el marcador per arribar amb 5 punts de diferència al final del tercer període (51-46). A l’últim quart però, l’ADBA va tornar a complicar les coses a les locals i, en un final molt ajustat, l'Avilés va acabar decidint gràcies a un triple en l'últim segon que deixava el 62-63 definitiu.

El play off es manté a una victòria

Tot i la derrota, el Barça de bàsquet femení segueix el setge a l’Añares Rioja i a l’Ardoi per aconseguir una de les dues places que queden per accedir al play off. Les blaugranes es mantenen quartes a una victòria de l’Añares i a dues de l’Ardoi a dues jornades pel final de la lliga regular.