Setmana decisiva a la Lliga

Setmana decisiva a la Lliga

El Barça Lassa afronta dues sortides molt complicades a les pistes del Movistar Inter i del Xota, que marcaran la classificació final de l’equip a la Lliga regular

En els propers set dies el Barça Lassa es juga el seu destí a la Lliga regular. A falta de només tres partits per al final, els de Plaza afronten dues sortides clau a les pistes del Movistar Inter (dimarts, 21h, Esport3/Teledeporte) i del Xota (dissabte, 18h, Teledeporte/Esport3). Si l’equip vol mantenir el liderat, que ara mateix té per millor goal-average amb ElPozo, només hi ha una opció possible: guanyar els dos partits. O això, o sumar el màxim de punts possibles i esperar que ElPozo ensopegui en algun dels tres partits que li resten: Cartagena (fora); Palma Futsal (casa) i O Parrulo (fora).

Més a prop de l’objectiu

Després de la derrota del Xota a Tudela (4-2), el Barça Lassa i ElPozo tenen pràcticament assegurades les dues primeres posicions de la Lliga regular. El líder i el colíder han obert un forat de set punts respecte al Movistar Inter (tercer), i de nou punts respecte al Xota (quart), quan només falten nou punts per disputar-se. Cal recordar que després de les visites a l'Inter i el Xota, al Barça Lassa només li restarà un partit: contra el Valdepeñas al Palau (divendres 20 d’abril, horari per confirmar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut