Messi supera els 40 gols per desena temporada consecutiva

Messi supera els 40 gols per desena temporada consecutiva

Amb el seu doblet contra l'Espanyol, l'argentí arriba a aquesta xifra rodona quan encara falten, com a mínim, 12 partits per finalitzar la temporada

Leo Messi segueix arrodonint les xifres. Passen els anys, però continua sense cansar-se de marcar. Ho ha tornat a fer contra l'Espanyol, en el derbi que s'ha jugat al Camp Nou, amb dos gols en la victòria contra el conjunt perico (2-0).

Una actuació que li permet superar la xifra de 40 gols aquesta temporada (ja n’acumula 41). Uns registres que fa deu anys que aconsegueix de manera consecutiva, quan la temporada 2009/10 va arribar als 47 gols (l'anterior es va quedar a només dos, amb 38). Des de llavors, sempre ha superat la quarantena i les 73 dianes que va transformar durant la 2011/12 són el seu rècord històric (50 dels quals els va fer a la Lliga).

Messi ho torna a fer... i ja van deu temporades!
Messi ho torna a fer... i ja van deu temporades!

Aquest any de moment suma 31 gols a la Lliga, 2 a la Copa i 8 a la Champions, sent el màxim golejador tant en la competició domèstica com en l'europea.

Així doncs, i a falta de, com a mínim, 12 partits per acabar el curs futbolístic (9 partits de Lliga, 2 de Champions -a l’espera del que passi contra el Manchester United- i la final de Copa), tant el mateix Leo Messi com tot el barcelonisme s'espera que pugui seguir arrodonint els nombres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut