Espanya empata en la seva estrena contra l’Iran (2-2)

La vigent subcampiona del món, amb sis blaugranes, desaprofita un 2-0 a favor i cedeix un empat en el seu primer partit al Mundial

Espanya ha arrencat el Mundial de Tailàndia amb un empat contra l'Iran. La vigent subcampiona del món, amb sis blaugranes a l’equip, ha desaprofitat un 2-0 a la primera part i ha vist com se li escapaven dos punts contra el rival més complicat del grup. Miguelín i el blaugrana Lozano han estat els golejadors d’Espanya.

De més a menys

L’inici dels de Venancio López, amb Aicardo com a titular, ha estat bo. Abans del minut 5, Miguelín havia avançat Espanya i, abans de la mitja part, el blaugrana Lozano ha posat el 2-0, que deixava el partit molt ben encarat. A la represa, però, Daneshvar i Tayebi han igualat el matx per a l’Iran, que a punt ha estat d’endur-se la victòria.

El proper partit de la selecció espanyola serà dilluns 5 de novembre, a les 15.00 hores, davant Panamà, que s’ha imposat per 8-3 al Marroc en la seva estrena.